top of page
Metropolis Muziekcollectief website 6.jp

MAAK KENNIS MET METROPOLIS

Een nieuw en vernieuwend muziekcollectief

Van Harmonie Per Ardua Ad Astra gingen we ooit al naar Muziekvereniging Megen. Jarenlang hebben we muziek, lief en leed met elkaar gedeeld. Maar de tijd staat niet stil. En we zien de ontwikkelingen in de samenleving.

Om ook in de toekomst muziek te kunnen maken in haar mooiste vorm namen wij in 2021 afscheid van ons oude jasje en presenteerden wij.........Metropolis Muziekcollectief!

Metropolis is fris en nieuw. Met een thuishaven in Megen maar toegankelijk voor de hele gemeente. Metropolis is geen traditionele harmonie, fanfare of slagwerkgroep, maar een muzikale mix van bigband tot klassiek, van wereldmuziek tot dance; een écht muziekcollectief, altijd vernieuwend.

We kiezen bewust voor de omschrijving ‘collectief’; een groep mensen die een gezamenlijk belang nastreeft door middel van samenwerking. In ons geval is dat een muzikaal belang. Enthousiast samen met jong en oud.

Bij Metropolis is iedereen welkom. Niet alleen blazers of slagwerkers, maar ook pop-instrumenten, strijkers, zang, dj’s of welke instrumenten dan ook. Op die manier maken we samenwerkingsverbanden en projecten zeer toegankelijk en interessant voor spelers én publiek!

bottom of page